Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο Παπαγγελόπουλος «αδειάζει» Παππά για τον Μιωνή.




Ο Παπαγγελόπουλος «αδειάζει» Παππά για τον Μιωνή.

- Απειλές για ειδικό δικαστήριο και ένα διπλό «άδειασμα» του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον Νίκο Παππά - συνόδευσαν τη σκοτεινή υπόθεση της συνομιλίας του πρώην στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Ο κ. Παπαγγελόπουλος ενώπιον της μελών της προανακριτικής Επιτροπής, πήρε σαφείς αποστάσεις από τα καταγγελλόμενα περί μίζας με αποδέκτη στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και από την προσπάθεια του κ. Παππά να στοχοποιηθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Διαφορετική εκδοχή από αυτή που δίνει ο Νίκος Παππάς έδωσε στη προανακριτική επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τη συνομιλία φωτιά με τον επιχειρηματία Μιωνή που είδε το φως της δημοσιότητας.
Την ίδια ώρα ο Νίκος Παππάς επέμενε ότι η υπόθεση αφορούσε πληρωμή 2,6 εκ. ευρώ σε εταιρεία του κ. Παπασταύρου από εταιρεία του κ. Μιωνή.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για εσκεμμένη και καθόλου τυχαία στοχοποίησή του με αιχμή το διάλογο Παππά – Μιωνή. 
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αρνείται επίσης ότι έχει πει το παραμικρό για τη σύζυγο του πρωθυπουργού όπως ακούγεται στο επίμαχο ηχητικό απόσπασμα του διαλόγου Παππά-Μιωνή.
Μάλιστα ο κ. Παπαγγελόπουλος δημοσιοποίησε διάλογο από το Μάρτιο του Θανάση Πλεύρη από τη ΝΔ με το Νίκο Παππά στην προανακριτική για να αποδείξει ότι στο κυβερνητικό στρατόπεδο γνώριζαν ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες.
Στη Βουλή η σύγκρουση του Άδωνι Γεωργιάδη με το Νίκο Παππά ήταν μετωπική.
Όλα δείχνουν ότι η ένταση θα συνεχιστεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: