Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Διαλογο ?? για ποιο θεμα ?? ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ... - Μοιράζουν Το Αιγαίο Και Την Εθνική Μας Κυριαρχία Με Άκρα Του Τάφου Σιωπή..

Τον Αύγουστο και… βλέπουμε οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας – Τι ζητά η Αθήνα
efsyn.gr
- Οι χθεσινές συνομιλίες στις Βρυξέλλες με όλα τα ανοιχτά θέματα μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας δεν κατέληξαν σε συμφωνία για κατάρτιση καταλόγου με κυρώσεις, όπως θα επιθυμούσε η Αθήνα, όμως διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι μέσα στον Αύγουστο θα ανακοινωθεί μια τέτοια λίστα σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση.-

- Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε ραντεβού στο Βερολίνο και ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη για διάλογο με την Αθήνα. 

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για διάλογο με όλους στην ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Άλλωστε με την Ελλάδα, έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου μας με τον κ. Μητσοτάκη, έχουμε ξεκινήσει και πάλι εδώ ένα διάλογο. Γνωρίζετε ο σύμβουλος του Προέδρου και εκπρόσωπός του Ιμπραχίμ Καλίν και κάποιοι συνάδελφοί μας του ΥΠΕΞ ήταν στο Βερολίνο και πραγματοποίησαν τριμερή συνάντηση με Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία», ανέφερε ο Τσαβούσογλου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: