Σάββατο 10 Απριλίου 2021

https://www.facebook.com/stefanos.gewrgioy.3 - ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΗ , ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΑ , JEWS ZIONIST , ΦΕΡΕΦΩΝΑ , ADMINISTRATOR FB FUCK .

 https://www.facebook.com/stefanos.gewrgioy.3

- Administrators FB FUCK. I am block for 30 days.9 Απρ 2021.

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες.
Χθες στις 10:53 μ.μ.
Ενημέρωση σχετικά με τη δημοσίευσή σας
Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει τη δημοσίευσή σας.
Μήνυμα από την ομάδα υποστήριξης
Σήμερα στις 8:22 π.μ.
Επιβεβαιώσαμε ότι η δημοσίευσή σας δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητας
Ελέγξαμε και πάλι τη δημοσίευσή σας και δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητάς μας.
Αν διαφωνείτε με την απόφαση του Facebook, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση στην Επιτροπή εποπτείας χρησιμοποιώντας αυτό το αναγνωριστικό αναφοράς. Η επιτροπή επιλέγει ορισμένες αποφάσεις του Facebook για έλεγχο, εστιάζοντας σε αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις και σχετίζονται περισσότερο με την κοινότητα. Μπορείτε να υποβάλετε ένσταση μέχρι τις 25 Απριλίου 2021.
Αναγνωριστικό αναφοράς Επιτροπής εποπτείας: FB-QPSVMAR5

- Διαφωνήσατε με την απόφαση

- FB..

- Συνήθως παρέχουμε τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος για επανέλεγχο και επικοινωνούμε με τους χρήστες σε περίπτωση που έχουμε κάνει λάθος στην απόφασή μας.

- Εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού (COVID-19), ο αριθμός των διαθέσιμων ελεγκτών είναι προσωρινά περιορισμένος. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δίνουμε προτεραιότητα στον έλεγχο του περιεχομένου που είναι πιθανότερο να είναι επιβλαβές.

- Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τα σχόλιά σας, ωστόσο, θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στο μέλλον.

- Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: