Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ.

https://oannes.gr/

  “Τα εμβόλια μας διχάζουν αλλά οι ΛΟΑΤΚΙ μας ενώνουν” : ο Πρωθυπουργός – Τραγέλαφος προβαίνει σε συσχετισμούς που αναδεικνύουν την σταθερά τρικυμιώδη κατάσταση στο εσωτερικό του κρανίου του.

Αυτό, σε συνδυασμό με την παρατηρούμενη υποβάθμιση IQ μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας * θα μπορούσε να αποκαλύπτει ένα ερεβώδες συμβολιστικό υπόβαθρο πίσω από την εκλογή του Dementia Joe : “επιφανούς” ενός Πλανήτη που οδηγείται μαζικά στην πανδημιοφοβική / εμβολιολατρική άνοια.

Στο λογύδριό του ο Κούλης, έχοντας μόλις ανακοινώσει μέσω των κυβερνητικών μαντρόσκυλων Γεραπετρίτη – Γεωργιάδη τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους **, μιλά περί κοινωνικού αποκλεισμού [εννοώντας εκείνο των …ΛΟΑΤΚΙ ***] που δεν είναι μόνο αντιδημοκρατικός αλλά και βαθιά αντιπαραγωγικός, και περί ενσωμάτωσης του διαφορετικού και αναγνώρισης ίσων δικαιωμάτων σε όλους.

Η εναλλακτική της τρικυμίας εν κρανίω ερμηνεία των ανωτέρω, αφορά στην περίπτωση ενός πολύ χαλασμένου ανθρώπου σε θέση εξουσίας, που κάνει πλάκα και γελά μέσα στα μούτρα του “λαού του”.

- ΥΓ. Παρατηρείστε [φωτό] τις εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με τους φερετζέδες – ουράνιο τόξο.

-  * έχω τη θλιβερή εντύπωση ότι καθένας μας έχει, ήδη, κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο που εκδηλώνει συμπτώματα φοβικής παρ-άνοιας. Κι αυτό ανεξαρτήτως ηλικίας, για να μην πω ότι οι μεγαλύτεροι είναι πιο ανθεκτικοί στο “υγειονομικό” σφυροκόπημα…

- ** …αντιπροσωπεύοντες το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον.

Μπάη δε γουέη, στο Συμβούλιο της Ευρώπης θα γίνει καμιά προσφυγή για τα αίσχη αυτών των κτηνάνθρωπων; Ή απευθυνόμαστε στους διεθνείς οργανισμούς μόνο όταν πρόκειται για …”πρόσφυγες”;

Για λεπτομέρειες περί αποφάσεως του Συμβουλίου, βλ. post Η MADAM PRESIDENT ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ

- *** …αντιπροσωπευόντων μια …υπερδραστήρια μειοψηφία της τάξεως του 3%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: