Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Χανιά: Τη συμμετοχή δύο ιερωμένων στην υπόθεση βιασμού του 19χρονου εξετάζουν οι αρχές .

 Στις 29 Ιουλίου το πρωί, << το αγόρι >> επρόκειτο να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να συζητηθεί η ανάθεση της προσωρινής του  << κηδεμονίας, >>  όμως  << ο νεαρός >> δεν εμφανίστηκε.


- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης και βιασμού  << 19χρονού αγοριού ΛΕΜΕ ΡΕ  >> .. στα Χανιά ..

- Χανιά: Τη συμμετοχή δύο ιερωμένων στην υπόθεση βιασμού του 19χρονου εξετάζουν οι αρχές

- Ακόμη τουλάχιστον τρία άτομα, ανάμεσά τους δύο ιερωμένοι, ερευνώνται στην υπόθεση της κακοποίησης, του βιασμού και της ομηρίας ενός 19χρονου αγοριού στα Χανιά, που αποκαλύφθιηκε τον περασμένο Ιούλιο.

- Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, στις 24 Ιουλίου αποκαλύφθηκε η κακοποίηση του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος συνελήφθη, όπως συνελήφθη και ένας 67χρονός χωριανός, που κατηγορείται ότι βίασε τον 19χρονο.

- Στις 28 Ιουλίου οι δύο συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία 6 ωρών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

- Ακολούθησε η διαδικασία για την προσωρινή κηδεμονία του 19χρονου, ο οποίος, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, είναι ένα παιδί με ειδικά χαρίσματα. «Πρόκειται για ένα χαρισματικό νέο, φιλικό, εργατικό, που δυστυχώς έχει ζήσει πολύ δύσκολα μέχρι τώρα», αναφέρουν οι συγχωριανοί του.

- Στις 29 Ιουλίου το πρωί, << το αγόρι >> επρόκειτο να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να συζητηθεί η ανάθεση της προσωρινής του  << κηδεμονίας, >>  όμως  << ο νεαρός >> δεν εμφανίστηκε.

- Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και τον βρήκαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη την ίδια ημέρα το απόγευμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αναζήτηση των δραστών.

- Σύμφωνα με το Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν προχωρήσει, έχουν συλλεχθεί αρκετά στοιχεία και σύντομα θα κληθούν τρία άτομα σε εξέταση, για την εξαφάνιση του νεαρού την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα ιερωμένο και μία γυναίκα και έναν ακόμα ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για το αν κράτησαν παράνομα τον νεαρό και βιαιοπράγησαν σε βάρος του.

- Υπάρχουν στοιχεία επίσης για ακόμη έναν ιερωμένο και ένα άτομο, που θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο  << να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού  >>  στον 19χρονό νεαρό.

- Μάλιστα, από τις έρευνες της Αστυνομίας, έχει βρεθεί και ο χώρος που έγιναν οι πράξεις αυτές, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη δοθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν σε εξέταση τους εμπλεκομένους για να αποφασίσουν αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή όχι.

- Σύμφωνα με το Flashnews.gr, κατά την περίοδο της έρευνας έγιναν παρεμβάσεις από διάφορους κύκλους ώστε να σταματήσει η υπόθεση, και να μην δοθεί έκταση στο θέμα. ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: