Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Εκατομμύρια Αφγανοί Κατευθύνονται Αυτή Τη Στιγμή Προς Ελλάδα- Τι Θα Κάνετε;

 ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ??
- ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ?? 
- ΕΕ ??


 efsyn.gr- Την ανησυχία της Ε.Ε. για την εκτυλισσόμενη κρίση στο Αφγανιστάν, που θα αυξήσεις τις προσφυγικές ροές, εξέφρασε η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, η οποία σημείωσε ότι οι Βρυξέλλες προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια.

- Γιόχανσον: «Να προσφέρουμε νόμιμες, ασφαλείς και οργανωμένες οδούς για τους πρόσφυγες»

- Όσον αφορά τις αναμενόμενες αυξημένες προσφυγικές ροές, η επίτροπος τόνισε ότι «δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι να φτάσουν οι άνθρωποι στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό δεν είναι λύση. Θα πρέπει να αποτρέψουμε τους ανθρώπους να κατευθύνονται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω μη ασφαλών, παράτυπων και ανεξέλεγκτων διαδρομών που εκτελούνται από εμπόρους».


<< Κατω τα χερια απο τη μασα των ΜΚΟ ΡΕ >>

- Ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο στο Αφγανιστάν. Οι δημοσιογράφοι, το προσωπικό των ΜΚΟ 

και οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αφγανιστάν συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών που κινδυνεύουν περισσότερο, ιδίως οι γυναίκες».

- Και εξήγησε ότι «ενώ συνεχίζουμε το έργο μας για την αντιμετώπιση των κινδύνων παράτυπης μετανάστευσης, την καταπολέμηση του εμπορίου ανθρώπων και την αποτελεσματική διαχείριση των συνόρων μας, πρέπει να προσφέρουμε νόμιμες, ασφαλείς και οργανωμένες οδούς προς την ΕΕ. Αυτό αντικατοπτρίζει τη συνολική και ισορροπημένη προσέγγισή μας για τη μετανάστευση που καθορίζεται στο νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: