Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ВАРДАРСКА БАНОВИНА СКОПЈЕ .. SKOPJE Vardarska Banovina ..


Ο Ελληνισμός πρέπει να βρίσκεται ενωμένος, ανεξάρτητα από τις υπαρκτές πολιτικές διαφορές εντός της χώρας. Έξω από τη χώρα είμαστε όλοι εκπρόσωποι της Ελλάδας. (Ομιλία στην εναρκτήρια Συνεδρίαση της 13ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού)

                                                         Ο Σόρος μοιράζει λεφτά

- Μέσω του Open Society Foundation ο Σόρος έχει δώσει χορηγίες σε φορείς, όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το Ελληνικό Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Ελληνικό Φόρουμ για τους Πρόσφυγες, ο Σύνδεσμος της Ουκρανικής Διασποράς στην Ελλάδα – Ουκρανική Ελληνική Σκέψη, η ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens, το Κέντρο Δημοκρατίας και Επανασυμφιλίωσης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Ινστιτούτο Χρηματοπιστωτικής Σκέψης και Οικονομικής Έρευνας και Πολιτικής στα Σκόπια και η Επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινη Δικαιώματα για την διαφύλαξης των δικαιωμάτων των αιτούντων άσυλων στην στη Βόρεια Μακεδονία.

-Στήριξε οικονομικά και το Athens Pride, της παρέλασης για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, το ίδρυμα Σόρος έχει αποτελέσει κύριο χρηματοδότη και της ΜΚΟ “Ανοικτή Κοινωνία”, μέλος της οποίας είναι και ο περιβόητος Παναγιώτης Δημητράς, επαγγελματίας υποστηρικτής κάθε υπαρκτής και ανύπαρκτης μειονότητας στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: