Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

- Από ποιον κατασκευάστηκε «σαν» πολιτικός ο Κυρ. Μητσοτάκης ??

https://www.militaire.gr/
Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός.

- Ως είναι παγκοίνως γνωστό ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι πεπαιδευμένος κλώνος αμερικανικών πανεπιστημίων και της αμερικανικής πολιτικής. Ούτος παρά τα εμφανώς μειονεκτικά πολιτικά χαρακτηριστικά του έγινε Πρωθυπουργός, κυρίως λόγω της οικογενειακής κληρονομικής εξουσίας που του παραδόθηκε. Όμως πίσω από το εν λόγω άτομο κρύβεται ένα ικανότατος κατασκευαστής πολιτικών ο οποίος τον μεταμόρφωσε ικανοποιητικά, αν σκεφτεί κάποιος ποιο ήταν το αρχικό υλικό που παρέλαβε.

ΕΙΚΟΝΑ 8: Ο άνθρωπος που κατασκεύασε τον «πολιτικό» Μητσοτάκη.


Μετά το 2015, ο Κυρ. Μητσοτάκης, «προσέλαβε» έναντι πολύ μεγάλης αμοιβής τον παγκοσμίως κορυφαίο Σταν Γκρίνμπεργκ που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο για παροχή συμβουλών στον τομέα της πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας, την Greenberg Quinlan Rosner Research. Αμοιβής, που προφανώς θα χρεωθεί στο κόμμα της ΝΔ το οποίο ήδη χρωστάει στον ελληνικό λαό περί τα 400 εκατομμύρια. Έτσι την αμοιβή του Γκρίνμπεργκ και της εταιρείας του, τελικά , θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός.


Στον Γκρίνμπεργκ οφείλουν την ανάδειξη και την εκλογή τους οι: Μπιλ Κλίντον, Τόνι Μπλερ, Γκέρχαρντ Σρέντερ, Νέλσον Μαντέλα και άλλοι παγκόσμια επιφανείς. Η εταιρεία του είναι παγκοσμίως  η μεγαλύτερη στους τομείς παροχής συμβουλών πολιτικής , για συμβουλευτικές υπηρεσίες πολιτικής στρατηγικής σε εταιρικούς κολοσσούς όπως: η Boeing, η Microsoft, η BP, η Sun Microsystems, η Comverse, η Monsanto και η United HealthCare.


Σημειώνεται πως ο Γκρίνμπεργκ είναι «γνωστός» της Ελλάδος, διότι διετέλεσε στρατηγικός σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, του 2004, στην Αθήνα, συμβάλλοντας στην προετοιμασία για τις «γεωπολιτικές προκλήσεις της Ολυμπιάδας»… Το περιοδικό Esquire τον συμπεριέλαβε στον κατάλογο των σημαντικότερων ανθρώπων του 21ου αιώνα.


Λέει πολλά το γεγονός, ότι οι Αμερικανοί επιστράτευσαν αυτό το «υπερόπλο» τους για να κατασκευάσουν τον Μητσοτάκη «σαν» πολιτικό αρχικά και «σαν» πρωθυπουργό για δύο τετραετίες. Μέσα σε αυτές λογαριάζουν –και το πετυχαίνουν– να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα, μετά τον όλεθρο Τσίπρα που και αυτόν τον «υποβοήθησαν» οι Αμερικανοί με την εκατομμυριούχο κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και το ίδρυμα Κλίντον. Ο Τσίπρας «κατάφερε» σε 4 χρόνια να δώσει στις ΗΠΑ, στο πιάτο, 2 Μνημόνια, 99 χρόνια στέρησης της ελληνικής κρατική περιουσίας και την διεθνώς παράνομη «Συμφωνία των Πρεσπών». Δεν τα λες και λίγα…


Ο αμερικανικός Κυβερνητισμός επιβάλλει να παραμείνει η Ελλάδα τα επόμενα 100 χρόνια ως ένα υπερχρεωμένο προτεκτοράτο της. Έτσι, ο καταλληλότερος συνεχιστής του Τσίπρα βρέθηκε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, αν και υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι στον ελληνικό Ενιαίο Κυβερνητισμό της Μεταπολίτευσης.


Για τον «μάγο» Γκρίνμπεργκ δεν έχει καμία σημασία εάν το πολιτικό μυαλό όλων μαζί των εν Ελλάδι Πολιτικών «εργαλείων» του δεν μπορεί να γεμίσει μέχρι τη μέση μία δαχτυλήθρα ραψίματος. Μήπως είχαν πολιτικό μυαλό οι Μπιλ Κλίντον και ο Τόνι Μπλερ που τους ανέδειξε;


Ο Γκρίνμπεργκ είναι παγκοσμίως ο πιο ειδικός στην «Μαύρη Προπαγάνδα» και στην «Δολοφονία Χαρακτήρων». Στην Ελλάδα είχε πανεύκολο έργο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την φανερή μειονεξία –πολιτικής και μόρφωσης– του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τα κραυγαλέα μειονεκτήματα των άλλων κομμάτων και έδρασε μέσα στο κλασικό γι’ αυτόν τρίπτυχο επιστημονικής «Μαύρης Προπαγάνδας», εφαρμόζοντας τα εξής:


Α. Το Setting. Ο Μητσοτάκης έθεσε και θέτει τα ζητήματα που τον συμφέρουν, π.χ. «Αυτοδυναμία», «Υποσχέσεις παράδεισου» στην Ελλάδα, ενώ πνίγει όλα όσα δεν τον συμφέρουν, όπως έκανε με τα πρόσφατα εθνικά εγκλήματα των Παρακολουθήσεων, τους 57 νεκρούς και άγνωστο αριθμό τραυματιών και αναπήρων, στα Τέμπη, αλλά και με τα τεράστια ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα των υπουργών του, στην προηγούμενη κυβέρνησή του. Ταυτόχρονα ΔΕΝ έθεσε προεκλογικά τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όπως Αιγαίο, ΑΟΖ, Τουρκία, Κύπρος, Θράκη, Ήπειρος…


Β. Το message control. Δηλαδή την απόλυτη διαχείριση του μηνύματος που συμφέρει την ΝΔ. Έτσι προβάλλεται ο δήθεν μελλοντικός παράδεισος στο ΕΣΥ, τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια…, ενώ η χώρα βουλιάζει στην ακρίβεια, τα χρέη που καθημερινά μεγαλώνουν και  κυριολεκτικά καίγεται για μια ακόμη φορά σε πυρκαγιές, λόγω χαρακτηριστικής έλλειψης πολιτικής του Μητσοτάκη και σε αυτόν τον τομέα.


Γ. Την Πλύση εγκεφάλου, μέσω του απολύτως εξαγορασμένου Τύπου-ΜΜΕ, με την λίστα Πέτσα, κυρίως των μεγάλων υπερχρεωμένων καναλιών τηλεόρασης.


Ένα βήμα πριν την νέα μέγιστη εθνική καταστροφή


Ο Μητσοτάκης έγινε πλέον συνώνυμος με τις νέες «Πρέσπες Αιγαίου και Ανατ. Μεσογείου», ενώ εγκατέλειψε την Κύπρο. Ωστόσο ο όρος «Πρέσπες Μητσοτάκη», τον οποίο ο γράφων παρουσιάζει εδώ για πρώτη φορά στον δημόσιο λόγο, αποδίδει πλήρως τα γεγονότα.


Αν τελικά υπογραφεί μια τέτοια προδοτικού αποτελέσματος «συμφωνία» με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας μας στην Τουρκία, μέσω Χάγης, επειδή αυτό επέβαλαν οι Αμερικανοί, τότε, όπως έχω ξαναπεί κι άλλες φορές, η Μικρασιατική Καταστροφή θα μοιάζει ασήμαντο επεισόδιο.


Ο εκ των υστέρων θρήνος κάποιων (όχι όλων…) ψηφοφόρων της ΝΔ, δεν θα μας ξαναδώσει τις νέες χαμένες πατρίδες, ούτε την παραδομένη εθνική κυριαρχία μας. Ελπίζουμε ο Θεός της Ελλάδος να φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να ακυρωθεί το σχεδιαζόμενο έγκλημα, όπως απέτυχε το αίσχιστο Σχέδιο Ανάν.


Η Ελλάδα χωρίς το Αιγαίο της, τις θάλασσες γύρω από όλα τα νησιά της και ειδικά του Καστελόριζου, της Ρόδου και της Κρήτης, όπως και χωρίς την φυσική σύνδεση της ΑΟΖ της με την κυπριακή δεν θα μπορεί να υπάρξει πλέον ως χώρα. Τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: