Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.co.m/

Tο άκρον άωτον τής αφέλειας ή τής βλακείας...


via tillthehalt.blogspot.gr
Αυτό πού κάποιοι νομίζουν ότι θα φύγει ο αρχιφασίστας Κούλης με τήν ναζιστική ψευδοκυβέρνηση του και θα έλθει ο Πρίγκιπας Αλέξης πού θα φέρει την αυγή, είναι το άκρον άωτον τής αφέλειας ή τής βλακείας.

Ναι, είναι αφελείς ή βλάκες όσοι πιστεύουν οτι αυτό το ρεφορμιστικό-οπορτουνιστικό παρτάλι πού έλεγε οτι θα καταργήσει τα Μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, και ότι αυτός πού μετέτρεψε το 62% τού ΟΧΙ τού δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, και μετά ψήφιζε Μνημόνια με χέρια και πόδια και...
για αυτό και καρατόμησε δεκάδες συντρόφους του μέσα στό κόμμα θα κάνει κάτι διαφορετικό από τούς νδούλους φονιάδες, τότε είναι πραγματικά για τα πέρα αμπέλια.
Αλλά υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση. Να μην είναι ούτε αφελείς, ούτε βλάκες, αλλά να είναι απλώς δόλιοι καιροσκόποι αριβίστες πού προσβλέπουν σε αξιώματα και λεφτουδάκια μέσα από καμία θεσούλα ή κάποια ΜΚΟ δίπλα σέ Παπαδημούληδες, Δραγασάκηδες, Βούτσηδες και Φλαμπουριάρηδες, δίπλα δηλαδή στήν μαφιόζικη φατρία τού Ηγέρπη πού οδήγησε τήν χώρα και τόν λαό της στόν όλεθρο και τήν εξαθλίωση και πού έν τέλει έφερε στήν εξουσία τήν χιτλερική συμμορία τής Νέας Δουλοπρασίας και τού ναζιστή αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ναι ρέ, τήν συμμορία τού Κυργιάκου, τού καλύτερου φιλαράκου τού αρχιπροδότη και αρχιδοσίλογου γραικύλου Αλέτρη Τζίφρα.
Ναί, τού Τζίφρα, πού φαντασιώνεται οτι είναι ο Μέγας Ναπολέων όπως και ο Κυριάκος, κάθε φορά πού κοιτάζουν ό ένας τόν άλλον αφού πλέον δεν χρειάζονται καθρέφτη, ο αντικατοπτρισμός ανάμεσα σε αυτούς τούς δύο λειτουργεί χωρίς καθρέφτη, μόνο η σκιά τού Ναπολέοντα αχνοφαίνεται στό βάθος λίγο πρίν από τό Βατερλό του, παρ' όλο πού και οι δύο τους ονειρεύονται το Αούστερλιτς...
Photo credits
Sakis Bwanas

Δεν υπάρχουν σχόλια: