Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.6

https://www.imdleo.gr/


ο 2008 βγαίνει στη δημοσιότητα ένα βιβλίο του Τζέημς Κάσμπολτ (James Michael Casbolt), τον οποίο βλέπετε δεξιά, με τον τίτλο «Πράκτορας θαμμένος ζωντανός, η αυτοβιογραφία του διοικητή James Casbolt (2008)». Αναφέρεται έτσι στον εαυτό του γιατί μεγάλωσε σε υπόγειες βάσεις των μυστικών υπηρεσιών.

-Στο πρόσωπό του συνδυάστηκε ο γενετικός έλεγχος με τον έλεγχο του νου (mind control):

-   «Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Επιλέχθηκα πριν γεννηθώ, για ένα πρόγραμμα μιας υπηρεσίας αντικατασκοπείας ελέγχου του νου και γενετικής ενίσχυσης, το οποίο είναι γνωστό ως Project Mannequin. Αυτό το πρόγραμμα διενεργείται με άκρα μυστικότητα και κατηγοριοποιείται στα άκρως απόρρητα αυτής της χώρας, και αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που γράφεται γι' αυτό. Μπήκα στο πρόγραμμα με τη γέννησή μου, λόγω των σπάνιων γενετικών ιδιοτήτων που διαθέτω, τις οποίες αναζητούν οι χειριστές του προγράμματος, και λόγω της εμπλοκής της οικογένειάς μου στην κοινότητα της αντικατασκοπείας και των Ιλλουμινάτι»...

-Ο Κάσμπολτ λέει ότι το Project Mannequin που είναι πρόγραμμα ελέγχου του νου και γενετικής επέμβασης, τρέχει από το 1972, από την Αμερικανική National Security Agency (NSA), η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες πέραν της Αμερικής. Επίσης λέει ότι οι 6-όροφες υπόγειες εγκαταστάσεις της NSA στην Αγγλία, γνωστές στους κύκλους των υπηρεσιών πληροφοριών σαν βάση AL/499 βρίσκονται 200 πόδια κάτω από τη μικρή πόλη Peasemore στο Berkshire. Ο ίδιος λέει:

-   «Πουλήθηκα στο πρότζεκτ. Πολλοί από τους πολίτες έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα από μικρά παιδιά. Ο λόγος είναι η δημιουργία προγραμματισμένων "υπνωτισμένων" πρακτόρων με τη χρήση εξελιγμένων ηλεκτρονικών (δηλαδή) βασισμένης σε υλικό υπολογιστών (hardware-based) ύπνωσης. Αυτά τα άτομα προγραμματίζονται από την NSA για την εκτέλεση μελλοντικών καθηκόντων, που καθορίζονται από την NSA, για να γίνουν, ως ενήλικες, άνθρωποι για χτυπήματα. Οι "υπνωτισμένοι" είναι άνθρωποι οι οποίοι πραγματοποιούν μια τεράστια ποικιλία από προ-προγραμματισμένες εργασίες μερικές φορές με λίγη γνώση των ιατρικών διαδικασιών του Προγράμματος Mannequin, λόγω των προηγμένων τεχνικών διαγραφής της μνήμης».

-  Λέει επίσης ο Κάσμπολτ ότι, το πλείστον των μυστικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ «διοικείται από διεφθαρμένες φατρίες των "Φωτισμένων" βαθμών του Τεκτονισμού (33ος βαθμός και άνω). Τα πάντα στο Πρόγραμμα Mannequin είναι οργανωμένα με το αποκρυφιστικό σύστημα της Εβραϊκής Καμπάλας με τη χρήση τέτοιων εσωτερικών μεθόδων, όπως η αριθμολογία και η αρχαιομετρία (προηγμένη απομακρυσμένη προβολή)».   Για το ότι υπάρχουν εσωτερικοί βαθμοί, μεγαλύτεροι του 33ου, στη Μασονία, δείτε περισσότερα από Μασόνο 90ού βαθμού!

-   Ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη του Κάσμπολτ για την χρήση της Καμπάλα και γενικά του αποκρυφισμού από τις μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να δημιουργήσουν άτομα υποχείρια σ'  αυτούς. Μήπως για να προωθούν και ελεγχόμενους με τεχνικές ύπνωσης πολιτικούς και οικονομολόγους; Ας θυμηθούμε την σύνδεση των γονιών καθώς και του ίδιου του προέδρου Ομπάμα με τις Μυστικές Υπηρεσίες, και την κάθε άλλο παρά ηθική πολιτεία του: τι έστιν Ομπάμα Επίσης ας θυμηθούμε ότι άλλαξε το όνομά του με αποτέλεσμα μέχρι να γίνει γνωστή η αλλαγή να μην βρίσκεται σύνδεση της παιδικής με την μετέπειτα σταδιοδρομία του. Γιατί άλλαξε το όνομά του; Πριν λεγόταν Μπάρρυ Σοετόρο, μετά Μπαράκ Χουσσεΐν Ομπάμα. Το Μπαράκ σημαίνει ευλογημένος, και το πλήρες όνομα (Μπαράκ Χουσσεΐν Ομπάμα) έχει αριθμό 2009! Να λοιπόν πως οι αριθμοί "υποδείκνυαν" τον κατάλληλο για πρόεδρο το 2009, στους προληπτικούς αποκρυφιστές!

- Για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς οι αριθμοί δεν έχουν προληπτικό χαρακτήρα, αλλά απλά επιβεβαιώνουν τα νοήματα που υπάρχουν στα Βιβλικά κείμενα, σε σχέση με τα συμφραζόμενα. Προφανές είναι επίσης ότι δεν δεχόμεθα το Πυθαγόρειο "οι αριθμοί κυβερνούν τον κόσμο"... αλλά υπάρχει αρμονία στη Δημιουργία η οποία φανερώνεται και με αριθμούς.

-    Λέει ακόμη ο Κάσμπολτ: «ο αριθμός ασφαλείας μου στο Πρόγραμμα Mannequin ήταν X4566-2, και ήμουν διοικητής 5-μελούς μονάδας που αποτελούνταν από τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα. Ακόμα και αυτό ήταν βασισμένο στην Καμπάλα, καθώς στα πέντε μέλη (πεντάλφα) εκπροσωπούνται κάθε ένα από τα πέντε στοιχεία: αέρα, νερό, φωτιά, γη, μέταλλο / πνεύμα». Και λέει επίσης ότι «η φονική μας μονάδα (των 5 ατόμων) ήταν μέρος μιας 15μελούς ομάδας "Δέλτα" και η ομάδα ήταν χωρισμένη σε τρεις μονάδες. Κάθε μονάδα αποτελείται από τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα. Ήμουν γνωστός ως Commander Michael Prince». (Θυμηθείτε και τη συμμετοχή ομάδας Δέλτα στην εξόντωση του Μπιν Λάντεν).

-   Σε συνέντευξή του το 2007 ο Κάσμπολτ λέει:  «Ο Βarry King που είναι στενός μου φίλος και ήταν αξιωματικός ασφαλείας στο Wackenhut το 1979, και συγκεκριμένα στη βάση AL/499 NASH Berkshire, μου είπε ότι το σχέδιο της NSA ήταν να μπουν μικροτσίπς σε όλον τον κόσμο στην Αγγλία, με κρανιακά εμφυτεύματα κατά τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABS), πριν το 2009. Οι σατανικές φατρίες στην NSA δουλεύουν υπερωρίες με το στρατό σ' αυτή τη χώρα, με στρατιωτικές απαγωγές κάθε βράδυ, χρησιμοποιώντας τα μαύρα, τριγωνικά αεροσκάφη ‘Firefly’, που έχουν δοκιμαστεί στην Area 51 στις ΗΠΑ και τα αναφέρω λεπτομερώς στη συνέντευξη. Μόλις έμαθα σήμερα, (το 2007 που δόθηκε η συνέντευξη) ότι κατεβαίνουν οι διακόπτες των αναλογικών σημάτων στις τηλεοράσεις το 2009 και αυτές θα λειτουργούν μόνον με ψηφιακή σύνδεση. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η NSA θέλει να "συντονιστούν" όλοι στους ψηφιακούς της παλμούς και να συνδέονται με τους υπερ-υπολογιστές της, σαν τον υπολογιστή "τέρας", που βρίσκεται στο Pine Gap στην Αυστραλία, μέσω των κρανιακών τους εμφυτευμάτων, μέχρι το 2009»...

-Αν και ο ίδιος ο Κάσμπολτ είχε περάσει από τη διαδικασία της ύπνωσης, και επομένως όσα λέει μπορεί να μην αποτελούν πλήρη αποδεικτικά στοιχεία αλλά απλά μία ερμηνεία από τη δική του οπτική γωνία των όσων του συνέβησαν, δεν είναι καθόλου αντιφατικά αυτά και άσχετα με όσα είδαμε πριν να γίνονται από τη CIA, και πιο πρόσφατα στη Σουηδία... Η αμνησία που επιβλήθηκε μετά την εγγραφή των διαφόρων προγραμμάτων στον εγκέφαλό του, άρχισε λέει ο Κάσμπολτ, να υποχωρεί το 2006. Έτσι από ότι θυμήθηκε: «Τουλάχιστον πέντε προγράμματα Mannequin και ένα σωρό σχετικά υπο-προγράμματα μου έχουν αποκαλυφθεί. Αυτά εγκαταστάθηκαν σε μένα και ταξινομούνται σύμφωνα με ελληνικά γράμματα, τα οποία είναι επίσης το όνομα των συγκεκριμένων εγκεφαλικών κυμάτων. Για παράδειγμα, Άλφα, Βήτα, Δέλτα, Γάμμα, Θήτα και Ωμέγα. Το πρόγραμμα Theta (Θήτα) είναι ένα PSI /τηλεπαθητικό πρόγραμμα που μου δίνει τη δυνατότητα να βλέπω σωματικά, τα βαθμωτά στη βάση τους, ράδιο ηχητικά κύματα. Μπορώ επίσης να χειριστώ αυτά τα ηχητικά κύματα με το μυαλό μου»!

-  Είναι πολύ σημαντική η πληροφορία ότι τα κύματα του εγκεφάλου που έχουν την ονομαζόμενη τηλεπαθητική ιδιότητα είναι βαθμωτά στη βάση τους, και μπορεί όποιος έχει εμφύτευμα στον εγκέφαλο και κατάλληλο "προγραμματισμό" να τα δει και να τα τροποποιήσει! Τα βαθμωτά κύματα (scalar waves) λέγονται και βαρυτικά. Φαίνεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν πολύ καλά γι' αυτά. Όσον αφορά το ενεργειακό πεδίο των κυμάτων αυτών, ας μην απατώνται οι Ορθόδοξοι από τις ανατολίτικες θρησκευτικές αντιλήψεις και νομίζουν ότι πρόκειται περί της ψυχής.

- Πρόκειται για φυσικό ενεργειακό πεδίο που όμως επηρεάζεται από την ψυχική μας διάθεση. Η ψυχή όπως είπαμε δεν ανήκει στον φθαρτό αυτό κόσμο. Είναι γνωστό από τις διδαχές των Πατέρων ότι τα ζώα έχουν θνητή "ψυχή" διότι δεν έχουν λογικό για να κριθούν για τις πράξεις τους. Μάλιστα στα ζώα μεταδόθηκε η εμπάθεια από τους ανθρώπους, όπως επίσης η φθορά και ο θάνατος απλώθηκε σε όλη τη φύση, σαν συνέπεια της πτώσης των πρωτοπλάστων. Γα τα ζώα η ψυχή, επειδή είναι θνητή, μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα φυσικό ενεργειακό πεδίο που κρατάει το σώμα στη ζωή, αλλά διαλύεται με τον θάνατό τους. Αλλά για τον άνθρωπο, που η ψυχή του είναι λογική, δηλ. είναι εικόνα του Θεού με ελεύθερη βούληση που της δόθηκε η δυνατότητα να γίνει όμοιά Του στην αρετή, δεν ισχύει το ίδιο. Διότι η ψυχή του ανθρώπου για να έχουν νόημα τα προαναφερθέντα προσόντα της, έπρεπε και όντως δημιουργήθηκε αθάνατη. Γι' αυτό υπάρχει η επιβοήθησή μας όχι μόνο από ζώντες πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και από κεκοιμημένους Αγίους. Και επειδή η ανθρώπινη ψυχή είναι λογική και μπορεί να επιλέξει την απομάκρυνση από τον Θεό, υπάρχει εκτός από επουράνια πόλη και καταχθόνια κόλαση ή γέεννα, όπως είπε ο Κύριος: «Μη φοβηθείτε από αυτούς που σκοτώνουν το σώμα, την δε ψυχή μη δυναμένους να σκοτώσουν. Να φοβηθείτε δε μάλλον αυτόν (τον Θεό) που μπορεί και την ψυχή και το σώμα να απολέσει στη γέεννα». (Ματθ. Ι 28)

-  Τα πειράματα λοιπόν μπορεί να ανακαλύψουν εγκεφαλικά κύματα ή περίπλοκα ενεργειακά πεδία, αλλά αυτά είναι μόνο ένα εργαλείο της ψυχής του ανθρώπου που συνεργάζεται με το σώμα, και όχι η ίδια η ψυχή ή κάποιο τμήμα της. Γιατί η ψυχή είναι απλή (σε σχέση με τον υλικό κόσμο) κατά τους Πατέρες, ενώ το σώμα είναι σύνθετο και φθαρτό (ως τη Συντέλεια). «Διότι η μεν ψυχή είναι άτρεπτος κατά την φύση και την ουσία»..., λέει ο άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος, «το δε σώμα όμως, είναι και κατά την φύση τρεπτό, καθώς είναι και σύνθετο, και κατά την ουσία ρευστό, διότι κτίσθηκε από ύλη φθαρτή και ρευστή»... (άπαντα, τ. 1ος, λόγος 25ος) Και ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: «ψυχή είναι ουσία απλή, ασώματη, αόρατη με τους σωματικούς οφθαλμούς κατά την φύση της, ασχημάτιστη...». (Έκδοση ακριβής, 26_Περί ανθρώπου) Για το λόγο αυτό γράψαμε ότι η παράσταση της ψυχής στον υλικό κόσμο μας είναι ένα μαθηματικό σημείο. Έτσι η ψυχή δεν είναι ανιχνεύσιμη με υλικά μέσα. Όμως γενικά η έρευνα φαίνεται να είναι πίσω, αγνοώντας προφανώς αυτό που ξέρουν μόνο τα στρατιωτικά εργαστήρια, και ιδιαίτερα ότι τα βασικά είναι τα βαρυτικά κύματα ή scalar waves, όπως λέει ο Κάσμπολτ.

-    Επειδή η αμαρτία δίνει την αίσθηση του βάρους στην ψυχή και στο σώμα, ενώ η αφαίρεσή της με την Εξομολόγηση δίνει το αντίθετο αίσθημα, δηλ. αυτό της ελάφρυνσης, ταιριάζει πράγματι να είναι σαν βασικότερο εργαλείο της ψυχής τα βαρυτικά κύματα, ως προς τα άλλα (ερτζιανά). Αξίζει να θυμηθούμε ότι ακόμη και τα αναστημένα σώματα θα έχουν διαφορετική παχύτητα και βάρος, όπως το έζησε σε κατάσταση θεωρείας ο άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος και το αφηγείται σε τρίτο πρόσωπο: Έβλεπε το θείο Φως «λίγο λίγο να εισδύει όλο σε όλο το σώμα του, την καρδιά και τα έγκατά του, έως ότου τον κατέστησε ολόκληρο πυρ και φώς... Αυτό τον έκανε να χάσει την αίσθηση του σχήματος, της θέσης, του πάχους και του είδους του σώματος. Φωνή λοιπόν από το Φως απευθύνεται σ' αυτόν και λέει: έτσι έχει ορισθεί να αλλαγούν οι ζώντες και υπολειπόμενοι άγιοι την ώρα της εσχάτης σάλπιγγας, και οι κατ'  αυτόν τον τρόπο αλλαγμένοι θ' αρπαγούν, όπως λέει ο Παύλος. ...Εγνώριζε ότι το σώμα συνυπήρχε με αυτόν, αλλά κάπως ασώματο και πνευματικό, διότι δεν το αισθανόταν να έχει πλέον βάρος ή παχύτητα και εθαύμαζε βλέποντας τον εαυτό του μέσα σε σώμα ως ασώματο. Εν τούτοις όμως το φως που μιλούσε μέσα του έλεγε πάλι με την προηγούμενη  φωνή: Τέτοιοι θα είναι μετά την ανάσταση, στον μέλλοντα αιώνα όλοι οι άγιοι, έχοντας περιβληθεί ασωμάτως πνευματικά σώματα. Είτε ελαφρότερα και λεπτότερα και υψιπετέστερα είτε παχύτερα και βαρύτερα και χαμαιπετέστερα, τα οποία θα ορίζουν στον καθένα τη στάση και την τάξη και την οικείωση προς τον Θεό»... (Εκδ. Γρ. Παλαμάς σ. 151, 153) Ενδιαφέρουσα είναι και η σημείωση του αγίου Νικοδήμου στον Αόρατο Πόλεμο, ότι, κατά τον άγιο Γρηγόριο τον Σιναΐτη, ακόμη και τα πνεύματα που ξέπεσαν (και έγιναν δαίμονες) εμποδίζονται σαν από παχύτητα και βάρος (να είναι όπου ήταν πριν, στον Ουρανό): Ο Σιναΐτης θεοφόρος Γρηγόριος, έτσι λέει περί των Δαιμόνων. «Όντας κάποτε και αυτοί νοερά όντα, αφού εξέπεσαν της αϋλίας και της λεπτότητας εκείνης (που είχαν), κάθε ένας απέκτησε κάποιο υλικό πάχος, έχοντας (κάπως) σώμα ανάλογο με την τάξη και την ενέργεια που έκανε από την έξη (εθισμό) των παθών» (Φιλοκ. κεφ. ρκγ'). Και συνεχίζοντας παρακάτω λέγει· «από την έξη των παθών, έγιναν κάπως υλικοί» (οι δαίμονες δηλαδή). (51η σημ). Αυτά μας θύμισαν τα βαρυτικά κύματα, χωρίς όμως να είναι τα ίδια που δρουν στην ψυχή, αλλά η χάρη του Θεού που έρχεται σ'  αυτήν ή αντίθετα αποτραβιέται.

-  Σε κατάσταση ηρεμίας και περισυλλογής μπορεί ακόμη και οι μη Ορθόδοξοι να δουν το φυσικό φως της διανοίας τους χωρίς να είναι ανάγκη να βάλουν τσιπ στο κεφάλι τους..! Έλεγε ο γέροντας Σωφρόνιος:  «Υπάρχει το θείο Φως και το διαβολικό φως. Μερικές φορές βλέπει κανείς και το φυσικό φως της διανοίας του. Οι φιλόσοφοι (Πλωτίνος και άλλοι Δυτικοί) και οι Ανατολίτες - Βουδιστές, βλέπουν το φυσικό φως της διανοίας και μερικές φορές επηρεάζονται από τον διάβολο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Το διαβολικό φως έχει άλλη ενέργεια. Όταν ο διάβολος έδειχνε το δικό του φως στον Γέροντα Σιλουανό, τότε ο Σιλουανός έβλεπε και τα εντόσθιά του. Το φυσικό φως της διανοίας είναι μια έλλαμψη φιλοσοφικών διδασκαλιών. Τότε ο άνθρωπος αισθάνεται ότι έρχονται και φεύγουν αυτές οι ελλάμψεις. Όμως το θείο Φως δίνει άλλη γνώση, είναι Φως αγάπης, Φως Χριστού, αποκάλυψη του Τριαδικού Θεού. Είναι σφάλμα η ταύτιση του φυσικού φωτός της διανοίας με το θείο Φως, καθώς επίσης σφάλμα είναι η ταύτιση του φυσικού φωτός της διανοίας με το σατανικό φως. Κατά κάποιο τρόπο, το φυσικό φως της διανοίας μπορεί να θεωρηθεί ως σατανικό, σύμφωνα με το ρητό: «ύπαγε οπίσω μου, Σατανά. Είσαι σκάνδαλό Μου διότι δεν φρονείς τα του Θεού, αλλά τα των ανθρώπων» (Λόγος του Χριστού προς τον Πέτρο, Ματθ. ις 23). Άλλες φορές το φυσικό φως της διανοίας διαφέρει από το διαβολικό. Το φως των αγγέλων είναι μέθεξη του ακτίστου Φωτός». Α 15

-  Όσα λέει ο Κάσμπολτ εξηγούν τη βιασύνη για έρευνες με νανο-εμφυτεύματα στον εγκέφαλο, σαν ένα ευρύτερο σχέδιο συνωμοσίας κατά των λαών, στο οποίο τον κεντρικό ρόλο παραπλάνησης έχουν οι μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες και κινούν την Παγκοσμιοποίηση. Θυμηθείτε ότι η Παγκοσμιοποίηση αρχίζει με τον (μπαμπά) Μπους πρόεδρο στην Αμερική (αρχηγό πριν της CIA) και Γκορμπατσώφ στη Σοβιετική Ένωση partitioned brain - Olympics - London(αρχηγό πριν της KGB)...

-Αυτό που συνέβη και κυρίως επιβεβαίωσε τον Κάσμπολτ ήταν οι Ολυμπιακοί αγώνες 2012 του Λονδίνου!   βλ. αποκρυφιστικοί Ολυμπιακοί

- Βλέπετε αριστερά το μωρό της τελετής των Ολυμπιακών με το ευδιάκριτα χωρισμένο στα δύο κεφάλι, που προβάλλει αφενός την επίτευξη λογικών κατατμήσεων του εγκεφάλου (partitioned brain), αλλά και τις "επιτυχίες" στη γενετική, γι' αυτό το καμαρώνουν όλοι οι γιατροί πιασμένοι χέρι - χέρι! Ουσιαστικά καυχώνται για την επιτυχία του Project Mannequin!!! Αλλά δεν επιβεβαίωσε μόνο αυτό τον Κάσμπολτ... ολόκληρη η τελετή των Ολυμπιακών του Λονδίνου ήταν σαν μια τελετή μαγείας, αφού δεν είχε τίποτα Χριστιανικό, αλλά ενώ ξεκινούσε "θρησκευτικά" με το χτύπημα μιας τεράστιας καμπάνας βάρους 23 τόνων (αποκρυφιστικής σημασίας), πρόβαλλε μάγισσες και δαιμονικές φιγούρες που τρομοκρατούν μικρά παιδιά. Αλλά και τα κέντρα ερευνών των μυστικών υπηρεσιών σε υπόγειες βάσεις «είναι "θρησκευτικά" κέντρα όπου τελούνται οι ονομαζόμενες τελετές μαύρης μαγείας»... και όπου θυσιάζονται παιδιά λέει επίσης ο Κάσμπολτ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δαίμονες εκεί έχουν πάρει τέτοια εξουσία που υλοποιούνται με τη μορφή "εξωγήινων"... όπως είπε και ο Phil Schneider ότι συμβαίνει στην Αμερική όπου ήταν επικεφαλής συνεργείου κατασκευής υπόγειων πόλεων, για τον οποίο γράψαμε στο «τι θα γίνει το 2012+»...

-  Αν προστεθούν και τα γενετικά τροποποιημένα τέρατα που κυκλοφορούν εκεί, η κατάσταση στα υπόγεια των πειραματισμών πρέπει να μοιάζει με προθάλαμο της Κόλασης...  Αλλά οι αδιόρθωτοι παγκοσμιοποιητές θέλουν να προχωρήσουν στο σκοπό τους να ανεβάσουν ένα παγκόσμιο ηγέτη στην εξουσία, χρησιμοποιώντας αποκρυφισμό και τεχνολογία μαζί. Θέλουν την ψηφιακή τηλεόραση για να προξενούν τις επιδιωκόμενες αντιδράσεις στο νευρικό σύστημα των τηλεθεατών, αλλά και να δίνουν εντολές στους προ-προγραμματισμένους εγκεφάλους των "υπνωτισμένων" οι οποίοι θα είναι οι μέχρι θανάτου αφοσιωμένοι στον Αντίχριστο και θα δημιουργούν κλίμα αποδοχής του από τον κόσμο.

-  Λεπτομερέστερες οδηγίες στους "υπνωτισμένους" ή λήψη πληροφοριών από χιλιάδες άτομα συγχρόνως μπορεί να γίνουν μέσω τηλεφώνου, κατευθείαν από τους υπολογιστές της NSA! Ο Μπάρρυ Κίνγκ ένας πρώην αξιωματικός ασφαλείας στην βάση AL/499 έξηγεί πως το κομπιούτερ της βάσης, βρίσκει τον αριθμό, τηλεφωνεί, και με την πρώτη λέξη της απάντησης κάνει αυτόματη αναγνώριση φωνής. Αν αυτή είναι η επιθυμητή συνεχίζει με ένα σήμα που στέλνεται για να ενεργοποιηθεί το τσιπ του "υπνωτισμένου" και κατόπιν δίνεται τηλεφωνικά ένας κώδικας: πχ "Λίμα, ένα, ένα, επτά, δύο, μπράβο, Μάϊκ, χχχχ". Τότε το άτομο περιμένει επί πλέον κώδικα και οδηγίες. Μετά στέλνεται ένα νέο σήμα προς το εμφυτευμένο τσιπ του καλουμένου ακολουθούμενο από τον υπόλοιπο κώδικα: "Τα πιόνια κινούνται και είμαστε εμείς που τραβάμε τα νήματα". Τότε το καλούμενο άτομο είναι πλήρως έτοιμο να δώσει ή να λάβει λεπτομερείς πληροφορίες. Αν απαντήσει κάποια τηλεφωνική συσκευή η κλήση διακόπτεται άμεσα.

-    Ο Κάσμπολτ ίσως ήταν για την NSA ένα επιτυχημένο πειραματόζωο, και γι'  αυτό τον άφησαν να βγει από τον στενό έλεγχο. Όταν όμως άρχισαν να του επανέρχονται επικίνδυνες για την φήμη της υπηρεσίας μνήμες, του κατέβασαν το site, και τουλάχιστον προς το παρόν τον εξαφάνισαν... Εξ άλλου όπως είπε ο ίδιος είναι από τους δύο μόνο επιζώντες των ομάδων Δέλτα που ξεπερνά την ηλικία των 30 ετών, από όσους ήξερε, επειδή συνήθως τους σκοτώνουν πριν τα 30 χρόνια τους, γιατί τότε αρχίζουν να θυμούνται όσα δεν "πρέπει"... 

- Δείτε περισσότερα από όσα πρόλαβε να πει (στα αγγλικά) και λινκς.

 6-

Δεν υπάρχουν σχόλια: