Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.7-8


Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο Dr. Francis Collins, Διευθυντής των National Institutes of Health, στην εκδήλωση BRAIN Initiative στο White House (Λευκό Οίκο), στις 2 Απριλίου 2013.

7-------


8- Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.

- https://www.imdleo.gr/

- Η Ιαπωνία δεν μένει πίσω στις έρευνες, και συγκεκριμένα στον τομέα των ονείρων που προσπαθεί να εξιχνιάσει. πηγή

- Η χειραγώγηση του πλήθους από τη Νέα Τάξη, εκτός της χρήσης hardware δηλ. τσιπ και υπολογιστικών συστημάτων, γίνεται και με έμμεσο τρόπο, όπως με αυτόματη παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και των αναγραφών στα "κοινωνικά δίκτυα" (facebook, twitter κλπ), αναζήτηση λέξεων κλειδιών, και ανάλογη επέμβαση με βάση διάφορα προκαταρτισθέντα σενάρια, και χρήση των μαζικών μέσων ενημέρωσης, κατευθυνόμενων ειδήσεων, των ανθρώπων που δρουν όπως οι παραδοσιακοί "κομματάρχες" κλπ.

- Η "κοινωνική μηχανική" είναι μια επιστήμη για τη χειραγώγηση.

-     Εκτός των νέων ερευνητικών προγραμμάτων για τον εγκέφαλο που αναφέραμε ήδη: «Μόνο στην Ευρώπη επενδύονται 8 δις. ευρώ ετησίως, για να σκιαγραφηθούν οι σκέψεις και οι προθέσεις των πολιτών... Το 2005, ένα μεγάλο ερευνητικό consortium, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. ξεκίνησε τη δημιουργία ενός κατάλληλου για προσομοιώσεις μοντέλου κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, με την βοήθεια αυτόνομων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα ονομάσθηκε New Ties και έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση του. Με την συμμετοχή 5 μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, ανοίγει τον δρόμο σε προσομοιώσεις μεγάλης κλίμακας ανθρώπινων πληθυσμών που αναμένεται να ακολουθήσουν τα επόμενα 20 χρόνια, οπότε και αναμένεται να εκατονταπλασιασθεί η ισχύς των υπολογιστικών συστημάτων. Τότε θα είναι δυνατή μια ακόμη πιο άμεση συλλογή δεδομένων, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, καθώς εκατομμύρια αυτόνομα προγράμματα θα είναι σε θέση να παρακολουθούν και να καταγράφουν, να ταξινομούν πακτωλούς δεδομένων σχετικά με τις ζωές των πολιτών». Επίσης:

-     «Τα διάφορα σενάρια που έχουν επεξεργασθεί τα στρατηγήματα της κοινωνικής μηχανικής της Νέας τάξης στηρίζονται στα μοντέλα του «Σοκ». Από τη δεκαετία του ’40, οι εξελίξεις στην Ψυχιατρική με τη χρήση του ηλεκτροσόκ είχαν κάνει τους γιατρούς να πιστέψουν ότι είναι σε θέση να «καθαρίσουν» εντελώς το μυαλό των πασχόντων: Επηρεάζουμε τους ανθρώπους, τους οδηγούμε στην υπακοή! Αλλά οι τεχνικές αυτές δεν λειτουργούν μόνο σε μεμονωμένα άτομα. Μπορούν να λειτουργήσουν σε ολόκληρες κοινωνίες. Ένα συλλογικό τραύμα, ένας πόλεμος, μια φυσική καταστροφή, μια τρομοκρατική ενέργεια, μας φέρνει όλους σε κατάσταση σοκ. Στο βιβλίο της The Shock Doctrine (https://www.schizas.com/site3/el/koinonikosklonismos.html) η Καναδή δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, Naomi Klein, αποδεικνύει με τεκμηριωμένο τρόπο πώς οι αμερικανικές πολιτικές της «ελεύθερης αγοράς» έφθασαν να κυριαρχούν στον κόσμο μέσω της προγραμματισμένης εκμετάλλευσης και καταστροφής». 

- (Λεωνίδας Αποσκίτης - Κοινωνική Μηχανική)

8-

Δεν υπάρχουν σχόλια: