Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.9


- Η παραπλάνηση, σκληρότητα και δολιότητα των σύγχρονων μεθόδων των παγκοσμιοποιητών για την υποταγή συνειδήσεων,  φαίνεται να αποδίδεται πολύ καλά από τον Άλντους Χάξλεϋ, και πολλοί είναι οι αναφερόμενοι σ'  αυτόν. Όμως ιδιαίτερα προφητικός είναι ο Ντοστογιέφσκυ, ο οποίος το 1870 εκδίδει τους «Δαιμονισμένους», που αναφέρεται σε μια συνομωσία ολίγων και «εκλεκτών», για την επιβολή ενός νέου ολοκληρωτικού κοινωνικού συστήματος, του «σιγκαλιεφισμού». Η πρωτοτυπία του συστήματος αυτού συνίσταται στο ότι χειραγωγεί την ανθρωπομάζα τόσο παραπλανητικά και αποτελεσματικά, ώστε αυτή να συνεργεί ενθουσιωδώς στην ίδια της την υποδούλωση!

    «Η τελική λύση του προβλήματος είναι ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε δύο άνισα μέρη. Το ένα δέκατο μονάχα της ανθρωπότητας θάχει την ελευθερία της προσωπικότητας και η εξουσία του πάνω στα άλλα εννέα δέκατα θα είναι απεριόριστη... Τα μέτρα (…) για την εξαφάνιση της ελεύθερης βούλησης στα εννέα δέκατα των ανθρώπων και για την μετατροπή τους σε αγέλη, με νέους τρόπους διαπαιδαγώγησης σειράς γενεών, είναι πολύ αξιοπρόσεκτα, πολύ λογικά και στηρίζονται στα δεδομένα της επιστήμης». Σαν Ορθόδοξος ο Ντοστογιέφσκυ αποδίδει καλύτερα την πνευματική κατάσταση των σύγχρονων παγκοσμιοποιητών: Δαιμονική! Η καταστροφικότητα των νεοταξιτών εξηγείται από την εγκατάλειψή τους από τη χάρη του Θεού, και αυτό συνέβαινε και σε παλιότερες εποχές όταν ο Θεός ήθελε να συνετίσει τον κόσμο: Αναστατώσεις και καταστροφές παντού  Χρειάζεται προσοχή, γιατί όποιος ακολουθεί τους "δαιμονισμένους" καταντάει όμοιος μ'  αυτούς!

-  Εκείνο λοιπόν που έχει σημασία είναι ποια πνευματικότητα κρύβεται πίσω από κάθε κατάσταση... Δυστυχώς φαίνεται ότι οι παγκοσμιοποιητές διάλεξαν τον κακό δρόμο και θα καταστρέψουν με τον εωσφορισμό τους την ανθρωπότητα. Υπάρχουν πολλές μορφές ακόμη επίδρασης που χρησιμοποιούν πάνω στους ανθρώπους, όπως είναι οι ψεκασμοί από αεροπλάνα - χημικές ουρές, ηλεκτρομαγνητικές, και λοιπές επεμβάσεις με το HAARP από την Αλάσκα και άλλα πολλά, αλλά όπως είπαμε το θέμα από το οποίο ξεκινούν όλα είναι πνευματικό... και σ'  αυτό δεν πάει καλά η ανθρωπότητα των έσχατων χρόνων. Εξ άλλου τα χρόνια αυτά δεν θα ήταν έσχατα αν δεν υπήρχε ο δαιμονισμός στη μέση... και βέβαια, σε συνδυασμό μ'  αυτόν, η τεχνολογία, που χρησιμοποιείται πλέον για υποδούλωση.

-   Ένα ενδιαφέρον φιλμ πάνω στο θέμα είναι το σημάδι του Θηρίου (Revelation) στο οποίο, από αρκετά χρόνια πριν, έχει αποτυπωθεί ο συνδυασμός μαγείας - επιστήμης, κάτι που βλέπομε να αποκαλύπτεται τώρα ανοιχτά από τους αποκρυφιστές πολιτικούς, το Χόλυγουντ, τη μουσική, τα μέσα ενημέρωσης, τον Κάσμπολτ και κυρίως τους Ολυμπιακούς 2012 του Λονδίνου...

- Επομένως τώρα χρειάζεται περισσότερο να είμαστε προσεκτικοί και να προφυλάσσομε τις αισθήσεις μας από τις παγίδες που μας στήνει η Νέα Τάξη, διότι μαζί με τον πόλεμο που μας γίνεται από τα πνεύματα της πονηρίας έχομε και τον πόλεμο από τους "διαβασμένους" (κατά την έκφραση του Αγίου Κοσμά) υποτακτικούς της, και τα "εργαλεία τους"...

https://www.imdleo.gr/

- Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης

-25-Μαρ. / 7 Απριλίου 2013

9-

Δεν υπάρχουν σχόλια: