Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Η δολοφονία Κ.Τσαλικίδη, η σχεδίαση της δολοφονίας Κ.Καραμανλή και η CIA

Ο 39χρονος Κ. Τσαλικίδης είχε βρεθεί απαγχονισμένος στις 9 Μαρτίου του 2005 .


- Με βούλευμα  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και εν συνεχεία του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών ως ένοχο του σκανδάλου των υποκλοπών και πλέον συνδέεται έμμεσα, αλλά με σαφήνεια η δολοφονία του 39χρονου Κώστα Τσαλικίδη με τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William Basil, ο οποίος οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του μισού υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του.

- Σε βάρος του έχουν ήδη ασκηθεί κατηγορίες για κατασκοπία και παραβίαση μυστικών της Πολιτείας,

- Σήμερα έγινε γνωστό ότι ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατ' αγνώστων από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα Εφετών κ. Γρηγόρη Πεπόνη για την δολοφονία του πρώην υπαλλήλου της Vodafone.

- Για την υπόθεση του 39χρονου Κ. Τσαλικίδη και τις συνθήκες θανάτου του είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2017 νέα δικαστική έρευνα, η τρίτη κατά σειρά αυτή τη φορά από την Εισαγγελία Εφετών. 

- Ειδικότερα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών την έρευνα είχε αναλάβει ο κ. Πεπόνης προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Κ. Τσαλικίδη, το 2005, λίγο πριν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών με την εγκατάσταση παράνομου λογισμικού στην εταιρία Vodafone.

- Kαι βέβαια όλα αυτά συνδέονται άμεσα με την σχεδίαση της δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. 

KΛΠ..http://www.doureiostupos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: