Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Η προδοτική και έκφυλη οικογένεια Μητσοτάκη…

                                 ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ  ΠΑΤΕΡΑ ??

Η Ιστορία, πίσω από τα βρώμικα παρασκήνια μιας οικογένειας απάτριδων, προδοτών και υπάκουων οσφυοκαμπτών των Μασονικών Στοών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονειρεύονται οι Χαζαρο-Εβραίοι της Διεθνούς Εγκληματικής Συμμορίας του Νταβός…

Μια οικογένεια βρώμικη και διεφθαρμένη ως το κόκκαλο, η οποία ήρθε στο προσκήνιο μέσω της πρώτης κυβέρνησης Ελευθερίου Βενιζέλου, εν συνεχεία συνεργάστηκε με τους Ναζί κατακτητές και κατόπιν καθιερώνεται ως πολιτικός πόλος μέσω των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Κων. Καραμανλή

Από τον Πύρινο Λόγιο

Με αφορμές από την χτεσινή αποτρόπαια και λίαν προδοτική απόφαση του Αρείου Πάγου για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών που συγκλόνισε την Ελλάδα και από τις εξελίξεις στο Αιγαίο με την υπόθεση του ιταλικού πλοίου στα νερά της Κάσου, αποφάσισα αντί για ένα μακροσκελές άρθρο, να σας δώσω μια περιληπτική πορεία της οικογένειας Μητσοτάκη μέσα στον 20ο αιώνα.

΄Όσον αφορά την υπόθεση των υποκλοπών, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια ο Μαξιμιλιανός, στο άρθρο του “Απάτριδες, προδότες, δικαστές! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν ακόμα;” που δημοσίευσε το ιστολόγιο λίγο πριν.

- Θαρρώ πως η απάντηση αυτή, είναι όχι μόνο υπέρ-αρκετή για το ζήτημα αυτό, αλλά και θέτει προς όλους πλέον τους εναπομείναντες Έλληνες αυτού του τόπου, το ερώτημα για το πόσο ακόμη μπορούμε να ανεχόμαστε μια κυβέρνηση σάπια και διεφθαρμένη ως το κόκκαλο, χωρίς δυναμική αντίδραση.

Η δε υπόθεση του ιταλικού πλοίου «Ievoli Relume» που ενεργοποιεί ουσιαστικά το παράνομο και εντελώς ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο, διεξήχθη υπό την απόλυτη και συνάμα σιωπηλή έγκριση της κυβέρνησης του Κτήνους της Ηρώδη Αττικού και του Υπουργού Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη, ανηψιού του Κτήνους.

Πώς όμως φτάσαμε όμως ως εδώ; Ποιά είναι η διαχρονική σχέση της διεφθαρμένης οικογένειας Μητσοτάκη με την Τουρκία; Ποιές ήταν οι ραδιουργίες και οι υπόγειες διαδρομές που κατέστησαν εν τέλει την Τουρκία ως εν δυνάμει κυριαρχούσα στο Αιγαίο και επισήμως πλέον ως τοποτηρήτρια της ίδιας της πατρίδας μας;

Η αμείλικτη Ιστορία

Όλα ξεκινάνε από το βρώμικο 1965, με την “αποστασία” μιας ομάδας βουλευτών της Ένωσης Κέντρου με αρχηγό τον Κων/νο Μητσοτάκη, η οποιά αποστασιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα την πτώση της.

Η ομάδα Μητσοτάκη, δεν έδρασε από μόνη της. Υπήρξε εντολή από το ίδιο το ΝΑΤΟ (όπως μας εξιστορεί ο Αθανάσιος Στριγάς στο βιβλίο του “Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών”) στο να ανατραπεί η κυβέρνηση Παπανδρέου, επειδή ισχυρίζονταν ότι η κυβέρνηση αυτή, “ολισθαίνει προς τον κομμουνιστικόν κρημνόν”, κατά τον Τζέιμς Κάτμπουρυ, υποσταθμάρχη τότε της CIA στην Ελλάδα.

Πώς συνδέεται όμως αυτό με την Τουρκία;

Προφανώς, επειδή ο Γ. Παπανδρέου, είχε εγκαταστήσει την περίφημη ελληνική μεραρχία στην Κύπρο και δεν ευνοούσε αυτό όχι μόνο την Τουρκία, αλλά ούτε τους Άγγλους, ούτε και τους Ισραηλινούς, οι οποίοι σχεδίαζαν και την επίθεση τους στον Αραβικό κόσμο (Συρία, Αίγυπτος).

- Κατά την διεξαγωγή του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου από την ομάδα των στρατιωτικών του Γ. Παπαδόπουλου, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης συνελήφθη από τους δικτάτορες ως ύποπτος φυγής. Η Μαρίκα Μητσοτάκη, ήταν ήδη έγκυος 4 μηνών στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι υπόγειες συνομιλίες μεταξύ των παρξικοπηματιών και της πρεσβείας των ΗΠΑ, είχαν ως θέμα την απελευθέρωση των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών στο ζήτημα της “αποστασίας”, δηλαδή τον Κων/νο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Φαίνεται πως και οι δύο αυτοί τύποι, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον αμερικανικό παράγοντα και ως εκ τούτου, έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι.

- Ο μεν υιός Παπανδρέου φυγαδεύεται από την Ελλάδα με αμερικάνικο διαβατήριο (ήταν και αμερικανός πολίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου) ενώ ο Κ. Μητσοτάκης και η οικογένεια του, μετά από μια πολύμηνη παραμονή του στις φυλακές Μπογιατίου, φυγαδεύεται πάλι μέσω του αμερικανικού παράγοντα και την συνεπικουρία (σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu κατά την δημοσίευση που είχε κάνει το 2019 εκθειάζοντας την πορεία του Μητσοτακισμού λόγω της εκλογικής επικράτησης της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη) του τότε υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, γνωστό στους Έλληνες για την δράση του την δεκαετία του ’80, Ισχάν Τσαγλάγιανγκιλ, ο οποίος τον καλοδέχτηκε στην Κωνσταντινούπολη, αφού οι μητσοτακαίοι είχαν μπεί στην Τουρκία μέσω πλοιαρίου που τους έβγαλε στην Αλικαρνασσό.

- Υπάρχει και συνέχεια.

Ο Κων/νος Μητσοτάκης ως αρχηγός πλέον της ΝΔ, κερδίζει για τρίτη φορά το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου σε εκείνη την τριπλή εκλογική διαδικασία 1989-1990 και αναδεικνύεται πρωθυπουργός. Ανάμεσα στους εκλεγέντες βουλευτές, υπήρχαν και δύο Έλληνες μουσουλμάνοι, ο Αχμέτ Σαδίκ με το μειονοτικό κόμμα «Εμπιστοσύνη» του Νομού Ροδοπης και ο Αχμέτ Φαΐκογλου, ως Ανεξάρτητος του Νομού Ξάνθης. Η ΝΔ είχε συγκεντρώσει μόνο 150 βουλευτές πάρα το μεγάλο ποσοστό του 46,6% που έλαβε (λόγω του αλλοπρόσαλλου εκλογικού νόμου που είχε συντάξει ο τότε υπουργός Εσωτερικών Μένιος Κουτσόγιωργας) και για να σχηματίσει κυβέρνηση, “επιστρατεύτηκε” και ο Θεόδωρος Κατσίκης, μοναδικός βουλευτής του σχηματισμού της “Δημοκρατικής Ανανέωσης” του Κωστή Στεφανόπουλου.

- Όμως, δεν ήταν μόνο αυτός. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε ανάγκη και από μεγαλύτερη στήριξη. Και αυτή τη στήριξη την έλαβε από τους δύο μειονοτικούς μουσουλμάνους της Θράκης, τον Αχμέτ Σαδίκ και τον Αχμέτ Φαΐκογλου.

- Γιατί και για ποιό λόγο αυτοί οι δύο “τούρκοι”, όπως αυτοαποκαλούνταν, στήριξαν με προθυμία τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του; Τι λόγους είχαν να το κάνουν;

- Την απάντηση αυτή μας τη δίνει η ίδια η Τουρκία, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο CNN ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ το 1992, ερωτηθείς για το πώς κρίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Ντεμιρέλ είχε εκθειάσει τότε τον Κ. Μητσοτάκη για την…βαθιά κατανόηση του ως προς τα τουρκικά συμφέροντα στο Αιγαίο καθώς και τον ρόλο των δύο μειονοτικών βουλευτών Σαδίκ και Φαΐκογλου, οι οποίοι στήριζαν τη…σωστή και συνεργάσιμη ελληνική κυβέρνηση (Σάββας Καλεντερίδης, “Κρίση και πατριωτισμός”, Κεφ. Ήθελαν να ρίξουν τον Καραμανλή, για να ελέγχουν το παιχνίδι στην Ελλάδα μέσω του Γιώργου Παπανδρέου και της Ντόρας!)

- Εφτά χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει σε συνέντευξη του στον Γιώργο Τράγκα την άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ στο Νταβός της Ελβετίας σε συνάντηση που είχαν το 1992, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου “Αν ποτέ θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας για την ΑΟΖ”:

“Τα πράγματα είναι απλά…πολύ απλά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο κομμάτι (της ΑΟΖ), η Τουρκία θα πάρει το μικρό (χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με τις έννοιες μεγάλο/μικρό). Ε, και μετά…αφού συμφωνήσουμε πάνω σε ένα γενικό σχέδιο, θα πάμε στη Χάγη, όπου εκεί οι δικαστές θα …χαράξουν και τη γραμμή. Έτσι θα αποκαταστήσουμε άμεσα τις σχέσεις μας και θα προχωρήσουμε μαζί πιστεύω, ειρηνικά”

Όλα τα παραπάνω, δείχνουν με τον πλέον εμετικό τρόπο, το τι ακριβώς επιδίωκε ο Μητσοτακισμός για την ίδια την Ελλάδα, όσον αφορά τις σχέσεις της με την Τουρκία. Και εδώ και πέντε χρόνια τώρα, μέσω της κυβέρνησης του πλέον πατριδοκάπηλου πολιτικού Κτήνους, γιού του “βρυκόλακα” Κ. Μητσοτάκη, αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως οδεύουμε προς μία συνολική παραχώρηση ζωτικού μας χώρου, παραιτούμενοι και από την έσχατη γραμμή της παραπομπής του ζητήματος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αλλά με απ’ ευθείας συννενόηση χωρίς την παρεμβολή τρίτων (η Τουρκία δεν έχει δεχθεί το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως θεσμό διεθνούς κύρους) εάν αυτό φυσικά είναι μπορετό υπό τις παρούσες συνθήκες της πλήρους αμφισβήτησης της πολιτικής Μητσοτάκη από τους Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά και την ομάδα βουλευτών που ελέγχουν.

Να υπογραμμίσω στο τέλος, την πλήρη εκθείαση του ρόλου του Αχμέτ Σαδίκ από τον ίδιο τον Ερντογάν πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου, κατά την επέτειο της ημέρας του θανάτου του από τροχαίο ατύχημα. Ο Ερντογάν τον είχε χαρακτηρίσει ώς “ήρωα” της Τουρκίας και πως δούλεψε αγόγγυστα και με πλήρες σθένος τόσο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των “Τούρκων της δυτικής Θράκης”, όσο και για τα ίδια τα συμφέροντα της μητέρας πατρίδας Τουρκίας σε μια άκρως ευαίσθητη περιοχή, καθιστώντας έτσι τον ίδιο τον Σαδίκ ως…επίσημο πρώην πράκτορα της Τουρκίας και της ΜΙΤ στην Ελλάδα. Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης, “Τουρκική μειονότητα” δεν υπάρχει, παρά μόνο “Θρησκευτική Μειονότητα” και τίποτε περισσότερο.

- Αυτά – μέσες άκρες – είναι τα …κατορθώματα της πιο ελεεινής πολιτικής οικογένειας που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα. Μιας οικογένειας διεφθαρμένων, πατριδοκάπηλων, προδοτών και πρακτόρων ξένων προς το Έθνος συμφερόντων.

Να γιατί φωνάζω και ξελαρυγγιάζομαι εδώ και οχτώ κοντά χρόνια μέσω της αρθρογραφίας μου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συρφετό του. Να γιατί φώναζα στο να μη του παραχωρηθεί “λευκή επιταγή” ποτέ.

Δικαιώθηκα πλήρως, όπως και χιλιάδες άλλοι που εξέφραζαν μαζί μου αυτόν ακριβώς τον φόβο.

Αλλά πάνω απ’ όλα, υπάρχει ο Θεός. Του οποίου τα σχέδια, μας τα έκανε γνωστά ο μέγας Εθνικός μας Άγιος, ο Γέροντας Παΐσιος. Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, πως ό,τι μας έχει αποκαλύψει ως μελλοντικά γεγονότα, θα γίνουν πραγματικότητα μεν, αλλά με πόνο και με δάκρυ δυστυχώς, λόγω της αμετανοησίας μας.

Πόνο και δάκρυ, που θα ξεπλύνουν τις αμαρτίες μας, θα μας αναγεννήσουν και θα μας αναστήσουν ως Γένος και ως πατρίδα.

Η οικογένεια Μητσοτάκη θα χαθεί, μέσα στη χοάνη της Ιστορίας. Θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Θα μείνει μόνο η σκιά της, που θα θυμίζει σε όλους τους μελλοντικούς Έλληνες, το τι πέρασε η πατρίδα στα χέρια της και το τι θα πρέπει να πράξουμε, ούτως ώστε παρομοια της να μην εμφανιστεί στον τόπο μας ποτέ ξανά.

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: